foto s
Welcome
interieurs op maat
About
Internet Links
e-mail me

passie voor interieurs

kamer_en_suite.jpg

Betaalbaar maatwerk uit Hengelo Welkom op interieursopmaat.nl U wilt een meubel of een interieur op maat? En dat tegen een betaalbare prijs? Stop met zoeken!! U bent bij ons aan het juiste adres. Meijerinks Interieurs uit Hengelo maakt meubels en interieurs naar uw wensen. Meijerinks Interieurs maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven.persoonlijke wensen vertalen wij in meubilair van topkwaliteit.De modernste apparatuur in combinatie met ambachtelijk handwerk zorgt voor een perfecte uitvoering.U kunt bij ons terecht voor mooiste kasten,balies,keukens,badkamer meubels en complete winkelinterieurs.We monteren het meubilair eerst in de werkplaats om u geen extra overlast te bezorgen bij de montage in uw huis of bedrijf. De materialen die we gebruiken zijn niet alleen mooi,maar ook duurzaam.We werken met hout,mdf,multiplex, hpl , rvs , glas ,staal ,lak . Natuurlijk kunnen we uw meubilair in elke gewenste kleur uitvoeren. We kunnen u niet alleen helpen bij uitwerking van uw ideeën ,maar ook in de ontwikkeling ervan. Meijerinks Interieurs heet u van harte welkom !
2014-06-04-16-06-39--1111145438.jpeg

meijerinksinterieurs

Meijerinks Interieurs Hengelo voor uw interieur op maat Door de passie en liefde voor het vak weet René Meijerink uit Hengelo uw ideeën uit te werken in de mooiste maatwerkinterieurs. Of het nu gaat om inbouwkasten, garderobekasten, boekenkasten, een keuken of een compleet maatwerkinterieur voor bijvoorbeeld uw kantoor, werkkamer of woning. Bekijk hieronder een aantal foto's van projecten die we reeds afgerond hebben.

logo van site.jpg

meijerinksinterieurs

Meubels op maat Onze ervaring leert ons dat er veel mensen zijn die speciale wensen hebben voor hun meubels en dat deze niet standaard te koop zijn. Meijerinks interieurs uit Hengelo is u graag van dienst bij het realiseren van uw meubels.

2590045_intl_apic1[1].jpg

Kantoor op maat Een comfortabele werkplek die voldoet aan uw wensen en de uitstraling die bij u past. Dat werkt wel zo prettig. Samen met u ontwerpen en realiseren wij uw ideale werkplek.

eettafel_van_steigerhout_apeldoorn[2] - kopie.jpg

Keukens op maat Een keuken aanschaffen doet u voor vele jaren. U wilt dan natuurlijk ook graag dat de nieuwe keuken aan uw wensen voldoet. Meijerinks interieurs uit Hengelo helpt u graag bij het realiseren van uw droomkeuken.